Videot

Neuroliitto tuottaa videoita MS-taudista ja harvinaisista neurologisista sairauksista, sekä niiden aiheuttamiin elämänmuutoksiin liittyvistä aiheista. Myös osa verkkoluennoista on saatavilla jonkin aikaa tallenteina. Samoin paikallisyhdistyksemme ja yhteistyötahomme tuottavat omia materiaalejaan.

Neuroliiton YouTube-kanava

Liiton YouTube-videoita pääset katsomaan klikkaamalla tästä. Huomioithan, että osa videoista on jo muutaman vuoden takaa, joten niiden sisältöä kannattaa tarkastella julkaisuajankohta huomioiden. Alla muutama poiminta uusimmista videoista.

Mikä on MS-tauti

MS-taudin oireet

Neurologinen sairaus ja liikunta

Mihin Neuroliittoa tarvitaan

Verkkoluentojen tallenteita

Parisuhde voimavarana, kun puoliso sairastaa Luento pidetty Helsingissä 24.4.2018, luennoitsijana pari- ja perhepsykoterapeutti Kaisa Humaljoki Parisuhdekeskus Katajasta.

Näkökulmia harvinaista neurologista sairautta sairastavan liikuntaan  Luento on pidetty Kuopiossa 23.9.2017, luennoitsijana TtT Anders Romberg, fysioterapeutti

Harvinaiset neurologiset sairaudet. Luento on pidetty Kuopiossa 23.9.2017. Luennoitsijana professori, ylilääkäri Jarmo Jääskeläinen

Mitä uutta MS-taudista – erityisesti etenevästä taudista. Luento on pidetty 9.10.2017 , luennoitsijana Neurologi Juha Multanen.

Eväitä MS-potilaan arkeen: kognitio ja sopeutuminen. Luento on pidetty 22.3.2017, luennoitsijoina Jan-Henry Stenberg, HYKSin Psykiatrian linjajohtaja, erikoispsykologi, kouluttajapsykologi sekä Päivi Hämäläinen, Maskun neurologisen kuntoutuskeskuksen johtaja, neuropsykologian erikoispsykologi, dosentti. Kokemuspuheenvuoron pitää Tiivi Kari.

Tietoiskut

Tietoiskujen sarjan aloittaa toimeentulotuen muutoksista kertova video.  Huomioithan että videoversioissa linkit eivät valitettavasti toimi.

Toimeentulotuen muutos 1.1.2017 alkaen

Pyydämme tietoiskun katsojia antamaan meille palautetta palautelomakkeella. Otamme mielellämme vastaan myös ehdotuksia, mistä aiheista olisi tarpeen tehdä vastaavia tietoiskuja.

Logo