facebook pixel

Neuroliitto sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeet

Seuraa Neuroliittoa somessa
YouTube

Neuroliiton YouTube-kanavalta löydät vertaistarinoita, luentotallenteita ja opastusvideoita. Videoista saat vertaistuen lisäksi tietoa neurologisista sairauksista sekä vinkkejä.

Instagram

Neuroliiton Instagramin kautta pääset kurkistamaan muun muassa kuntoutuskurssien käytännön toimintaan sekä saat tietoa ajankohtaisista aiheista ja tulevista tapahtumista.

Twitter

Twitterissä Neuroliitto nostaa esiin jäsenistönsä edunvalvonnan kannalta tärkeitä yhteiskunnallisia teemoja ja kampanjoita, ottaa kantaa ja osallistuu keskusteluun.

Facebookissa

Neuroliitto ry

Seuraamalla Neuroliittoa saat tietoa ajankohtaisista aiheista ja tulevista tapahtumista, kuulet vertaistarinoita ja voit keskustella muiden kanssa. Saat myös vinkkejä arjen hyvinvointiin.

Erikoissuunnittelijat

Neuvontatyöt hoidetaan puhelimilla ja sähköpostitse, katso yhteystiedot tältä sivulta: neuroliitto.fi/asiantuntijat.

Järjestösuunnittelijat

Neuvontatyöt hoidetaan puhelimilla ja sähköpostitse, katso yhteystiedot tältä sivulta: neuroliitto.fi/jarjestosuunnittelijat

Facebook-ryhmät

Maskun neurologinen kuntoutuskeskus

Maskun neurologinen kuntoutuskeskus on Suomen johtava ja pisimpään toiminut neurologisten sairauksien kuntoutukseen erikoistunut keskus. Maskun neurologinen kuntoutuskeskus on osa Neuroliittoa. Seuraa kuntoutuskeskuksen toimintaa Facebookissa.

Palvelutalot

Neuroliitolla on neljä palvelutaloa. Palvelutalot tuottavat pitkäaikaista palveluasumista ja henkilökohtaista apua asukkailleen. Palvelutaloissa toteutettava päivätoiminta on tarkoitettu sekä asukkaille että muualla asuville. Alta näet palvelutalojen lisäpalvelut.

Neuroliiton uutiskirjeet

Tilaamalla Neuroliiton uutiskirjeitä saat sähköpostiisi kootusti tietoa kuntoutuspalveluistamme, erilaisista kursseista ja tapahtumista. Valitse itseäsi kiinnostavat uutiskirjeet ja tilaa klikkaamalla tästä.

Neuroliiton jäsenyhdistysten aktiiveille tarkoitettu Ajassa-uutiskirje lähetetään kerran kuukaudessa järjestörekisteriin merkittyjen tietojen perusteella. Kirje ei ole muiden tilattavissa.