facebook pixel

Neuroliitto sosiaalisessa mediassa

Seuraa Neuroliittoa somessa
YouTube

Neuroliiton YouTube-kanavalta löydät vertaistarinoita ja opastusvideoita, saat tietoa sairauksista sekä vinkkejä kehonhuoltoon.

Instagram

Neuroliiton Instagramin kautta pääset kurkistamaan muun muassa kuntoutuskurssien käytännön toimintaan.

Twitter

Twitterissä Neuroliitto nostaa esiin jäsenistönsä edunvalvonnan kannalta tärkeitä yhteiskunnallisia teemoja ja kampanjoita, ottaa kantaa ja osallistuu keskusteluun.

Facebookissa

Neuroliitto ry

Seuraamalla Neuroliittoa saat tietoa ajankohtaisista aiheista ja tulevista tapahtumista, kuulet vertaistarinoita ja voit keskustella muiden kanssa. Saat myös vinkkejä arjen hyvinvointiin.

Järjestösuunnittelijat

Erikoissuunnittelijat

Neuroneuvonta

Hankkeet ja ryhmät

Maskun neurologinen kuntoutuskeskus

Maskun neurologinen kuntoutuskeskus on Suomen johtava ja pisimpään toiminut neurologisten sairauksien kuntoutukseen erikoistunut keskus. Maskun neurologinen kuntoutuskeskus on osa Neuroliittoa.

Palvelutalot

Neuroliitolla on kolme palvelutaloa. Palvelutalot tuottavat pitkäaikaista palveluasumista ja henkilökohtaista apua asukkailleen. Palvelutaloissa toteutettava päivätoiminta on tarkoitettu sekä asukkaille että muualla asuville. Alta näet palvelutalojen lisäpalvelut.

Pihapihlaja Seinäjoella

Pihapihlaja tuottaa myös asumisvalmennusta, lyhytaikaista palveluasumista ja Päiväpaikka-palvelua.

Merenpisara Helsingissä

Merenpisara tarjoaa myös satunnaisesti mahdollisuutta lyhytaikaiseen palveluasumiseen.

Satakieli Lappeenrannassa

Satakielestä saa myös toimintaterapiaa.

Uutiskirjeet

Tilaamalla Neuroliiton uutiskirjeitä saat sähköpostiisi kootusti tietoa kuntoutuspalveluistamme, erilaisista kursseista ja tapahtumista. Valitse itseäsi kiinnostavat uutiskirjeet ja tilaa klikkaamalla tästä.