Yhdistysaktiivin työkalupakki

Tästä osiosta löydät esimerkiksi yhdistystoimintaan liittyviä ajankohtaisia asioita, tietoa ja työkaluja. Osa sivuista on yhdistysaktiiveille suunnattuja, salasanasuojattuja sivuja. Yhdistysaktiivin työkalupakki korvaa aikaisemman yhdistysnetin.

Ajankohtaista

Liiton tapahtumakalenteri

Moneen tapahtumaan, kuten järjestökoulutuksiin, ilmoittaudutaan Tapun eli tapahtumakalenterin kautta.

Tapahtumakalenterin löydät myös Neuroliiton yhdistyssivujen kautta.

Maailman MS-päivän 2019

Maailman MS-päivää vietetään helatorstaina 30.5.2019. Helatorstai ei ole paras mahdollinen päivä järjestää tapahtumaa, joten tämä kannattaa ottaa huomioon suunnittelussa. Parempia tapahtumapäiviä ovat saman viikon maanantaina, tiistaina tai MS-päivän aattona eli keskiviikkona.

  • Tilaa kampanjamateriaalit ja ilmoita tapahtumasi pe 8.3. mennessä tällä lomakkeella
  • Jos yhdistyksenne MS-päivän yhteyshenkilö (nimi+s.posti) on jäänyt ilmoittamatta, tee se pian osoitteeseen: info@neuroliitto.fi

Tästä pääset näkemään MS-päivän suunnitteluaikataulun  yhdistyksille

Tämän vuoden teemana on näkymätön MS.

MSIF on päättänyt, että jatkossa Maailman MS-päivää vietetään aina 30.5. oli kyseessä mikä viikonpäivä tahansa.

Tarjous jäsenkirjeen postitukseen 2019

Maskun neurologinen kuntoutuskeskus tarjoaa vuonna 2019 yhdistyksellenne yhteistyötä jäsenkirjeen postitukseen.

Kuntoutuskeskus kustantaa vuoden aikana yhden jäsenkirjeen postituskulut per yhdistys saadessaan lähettää kirjeen mukana myös kuntoutuskeskuksen tervehdyksen kirjeen/esitteen muodossa.

Lisätiedot: info@neuroliitto.fi

Yhdistysten nettisivu-uudistus

Yhdistysten nettisivujen uudistaminen jatkuu vuoden 2019 alusta alkaen Neuroliiton viestintätiimin johdolla. Sivustojen uudistukseen kuuluu uuden sivupohjan tekeminen, vanhojen sivujen sisällön siirtäminen uudelle pohjalle ja WordPressin käyttökoulutus. Tukea saa myös sivujen julkaisun jälkeen.

Uusi sivupohja on muokkaajalle looginen ja helpottaa sivujen ylläpitoa. Samalla se on käyttäjälle selkeä ja ilmeeltään Neuroliiton kanssa yhtenäinen.

Jos yhdistyksenne haluaa vaihtaa omalta nettisivupohjalta liiton pohjaan, on kustannus muutokselle 50 € (kertaluonteinen) ja vuosimaksu 180 € tai mainoksilla 150 €.

Ota yhteyttä!

reetta.taponen@neuroliitto.fi

Työkalupakkiin kirjautuminen

Osa sivuista on yhdistysaktiiveille suunnattuja, salasanasuojattuja sivuja. Vasemman laidan valikossa on otsikoita, joiden perässä on lukon kuva. Näiden sivujen kohdalla tarvitset käyttäjätunnusta ja salasanaa. Sivu pyytää niitä silloin automaattisesti.

Mikäli sinulla ei ole aiemmin ollut salasanaa Yhdistysaktiivin työkalupakkiin, mutta toimit aktiivisesti omassa yhdistyksessäsi esim. sihteerinä, kerhon ohjaajana, jäsen-, liikunta- tai keräysvastaavana tai muussa tehtävässä, voit pyytää salasanan klikkaamalla tästä

Logo