Neuvonta

Neuroliitto on tukenasi, kun kaipaat neuvoja sairauden mukanaan tuomiin uusiin tilanteisiin eli jos esimerkiksi kaipaat vinkkejä soveltavasta liikunnasta, tarvitset apua kuntoutushakemuksen tekoon, haluat oppia työelämän joustoista tai haluat viimeisintä tietoa sosiaaliturvasta.

Neuvoja voit saada selailemalla näitä sivuja, tutustumalla usein kysyttyihin kysymyksiin, kysymällä eri alojen asiantuntijoiltamme tai ottamalla yhteyttä Norma-päivystykseen, joka auttaa jokaisena arkipäivänä. Näistä kaikista voit lukea lisää tämän osion valikon kautta.

Neuroliiton neuvontapalvelut ovat maksuttomia ja ne on tarkoitettu pääasiassa MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville, heidän läheisilleen ja alan ammattilaisille.

Lisäksi Norma-päivystys on myös Parkinsonin tautia ja liikehäiriösairauksia sairastaville ja heidän läheisilleen Suomen Parkinson-liiton sopimuksen mukaisesti.

Lisäksi tuotamme ryhmämuotoisia avopalveluita, kuten asiakkaiden tarpeista lähteviä tieto- ja teemapäiviä, joiden kohderyhmä on tapahtumakohtainen, sekä avoimia ja maksuttomia luentotilaisuuksia Helsingissä.

Logo