Maailman MS-päivä

Vuonna 2017 Maailman MS-päivää vietetään keskiviikkona 31.5.

MS-tauti tuo omat haasteensa yli 7000 suomalaisen elämään. Se on etenevä neurologinen sairaus, joka aiheuttaa muutoksia keskushermostossa. Oireet ovat erilaisia eri ihmisillä, esimerkiksi näköhäiriöitä, lihasheikkoutta ja uupumusta.

Maailman MS-päivää vietetään vuosittain toukokuun viimeisenä keskiviikkona yli 60 maassa.

 

Vuosi 2016

Jaa somessa!

Jaa omia fiiliksiä kuvina

Mistä omat haasteesi eivät saa sinua luopumaan tai mikä saa sinut puskemaan eteenpäin? Nappaa kuva ja jaa se sosiaalisessa mediassa tunnisteilla
#MMSP #strongerthanMS #neuroliitto

 

Osallistu myös kuvakisaan!
Arvomme tuotepalkintoja oman kuvansa Instagramiin lisänneiden kesken.

Edistä MS-asiaa profiilikuvallasi

Voit lisätä omaan profiilikuvaasi facebookissa tai twitterissä MS-päivän logon vaikka koko tapahtumaviikoksi. Kun jokainen valjastaa oman kuvansa hyvän asian eteen, yhdessä tavoitamme tuhansia ihmisiä.

Lisää logo täältä.

Jaa Maailman MS-päivän mainos ja biisi omissa kanavissasi

Chorale-yhtye on juuri Maailman MS-päivän alla julkaissut Anna tulla vaan -biisin! Aloite kappaleen tekemiseen tuli MS-tautia sairastavalta Tiiviltä. Biisi ja video ovat kokonaan vuonna 2000 perustetun, eurodancemusiikista vaikutteita ammentava Chorale-yhtyeen käsialaa.

Tekijät ovat ystävällisesti luvanneet biisin käyttöömme Maailman MS-päivän kampanjaan. Anna tulla vaan -kappale tulee siis soimaan myös Ylen kanavilla pyörivän Maailman MS-päivän mainoksen taustalla.

Iso kiitos Choralen porukalle sekä videolla esiintyville Tiiville ja Marille!

 

 

 

Anna tulla vaan -biisin löydät myös musiikkipalvelu Spotifystä.

 

Tule mukaan tapahtumiin!

Paikallisyhdistykset järjestävät Maailman MS-päivänä erilaisia tempauksia. Luvassa on pyörätuolitanssia, estettömyysratoja, luentoja, karkkeja, tietoiskuja…
Katso täältä vuoden 2016 MS-päivän tapahtumat.

 

Maailman MS-päivää tukevat:

Logo