Harnes-verkostot

Diagnoosikohtaisia harvinaisten neurologisten sairauksien verkostoja on perustettu, jotta eri sairausryhmiin kuuluvat löytäisivät toisensa eri puolilta Suomea ja voisivat pitää yhteyttä keskenään. Verkostoissa on jäseniä yli 500 henkilöä. Verkoston jäsenyys on maksuton.

Liity maksuttomaan verkostoon

Vertaistuen sekä sairauksiin liittyvien tapahtumien ja uutisten välittämiseksi Neuroliitto ylläpitää sairausryhmien verkostojen jäsenten yhteystietolistoja. Neuroliiton erikoissuunnittelija välittää yhteystietoja kuitenkin aina sovitusti ja tapauskohtaisesti verkoston jäsenten välillä.

Mukaan harnes-verkostoon pääset täyttämällä alla olevan liittymislomakkeen. Kun kirjaat sähköpostiosoitteesi, saat neljästi vuodessa harnes-uutiskirjeen sähköpostiisi.

Jos et ole varma, mihin verkostoon voisit liittyä, ota yhteyttä Neuroliiton erikoissuunnittelijaan Kirsi Asulaan  p. 040 753 3055, kirsi.asula@neuroliitto.fi Liittymisen jälkeen erikoissuunnittelija ottaa sinuun yhteyttä vertaistukimahdollisuuksien merkeissä.

Tutustu harnes-verkostojen tietosuojaselosteeseen tästä.

Liityn harnes-verkostoon

Täytä lomake ja paina lopuksi Lähetä. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Valitse alta, mihin verkostoon haluat liittyä.
  • ADEM AMN ATM NMO LBSL PLS sekä useita muita yksittäisiä diagnooseja.
Logo