facebook pixel

Jäsenalennukset yhteistyökumppaneilta

Yhteistyökumppanit tarjoavat Neuroliiton jäsenyhdistysten jäsenille erilaisia alennuksia, joihin voit tutustua alla. Jäsenedut päivittyvät vuoden aikana.

Katso muut neuroyhteisön jäsenedut näiltä sivuilta: potilasjäsenen edutomaisjäsenen edutkannatusjäsenen edut

Apuväline Avux -logo

Apuväline Avux tarjoaa Neuroliiton jäsenyhdistysten jäsenille 5 % alennuksen koodilla: AVAIN2023. Tästä pääset Apuväline Avuxin verkkokauppaan. Etu on voimassa vuoden 2023.

 

netRansu Oy
NetRansu tarjoaa Neuroliiton jäsenyhdistysten jäsenille 10% alennuksen verkkokaupan tuotteista koodilla: NEURO23. Tästä pääset netRansun verkkokauppaan. Etu on voimassa vuoden 2023.

 

Lankamaailma

Lankamaailma antaa Neuroliiton jäsenyhdistysten jäsenkortin omaaville henkilöille 10 % alennuksen normaalihintaisista neulelangoista Lankamaailman myymälöissä. Lisäksi yli 6 hengen ryhmät saavat 20 % alennuksen normaalihintaisista neulelangoista.

Lisäksi Lankamaailman verkkokaupassa jäsenet saavat -10 % kaikista tuotteista alennuskoodilla (koodi: NEURO10). Pääset syöttämään koodin Kassalla linkistä ”Onko sinulla kampanjakoodi tai lahjakortti?”. Koodia voi käyttää useammilla ostokerroilla. Alennus ei koske lahjakortteja, eikä alennusta voi saada jälkikäteen. Kaikki yli 60 €:n tilaukset toimitetaan ilman postimaksua. Etu on voimassa vuoden 2023.

 

Matka-agentit, suomalainen matkanjärjestäjä

Matka-Agentit tarjoaa Neuroliiton jäsenyhdistysten jäsenille 5 % alennuksen opastetuista matkoista. Alennuksen saat soittamalla asiakaspalveluumme puh. 09 2510 2080 tai sähköpostitse myynti@matka-agentit.fi. Mainitsethan varausta tehdessäsi yhdistyksesi nimen. Alennus koskee myös samassa huoneessa majoittuvaa matkaseuralaista, vaikkei hän olisikaan jäsen. Matkat löydät www.matka-agentit.fi. Etu on voimassa toistaiseksi.

Polku Hotel -logo

Polku Hotel Espoon Nuuksiossa tarjoaa Neuroliiton jäsenyhdistysten jäsenille 20 % alennuksen majoituksesta koodilla NEUROLIITTO20. 20 % alennus on voimassa toistaiseksi. Jos majoitus on varattu vähintään kolmeksi perättäiseksi arkiyöksi, alennus on 50 % ja sen saa käyttöönsä koodilla NEUROLIITTO50. 50 % alennus on voimassa 3.9.–30.12.2023, paitsi ei 23.–26.12. välisenä aikana. Majoitukset sisältävät aamiaisen. Majoitusvarauksen voit tehdä esimerkiksi osoitteessa https://polkuhotel.com/neuroliitto.

 

Tampereen Teatteri

Tampereen Teatteri tarjoaa 2 euron alennuksen puhenäytelmien lipuista Neuroliiton jäsenyhdistysten jäsenille ja seuralaiselle. Varaus kulttuurimyymälä Aplodista puhelimitse: 010 346 2500. Etu on voimassa vuoden 2023.

Vivomixx

Vivomixx tarjoaa Neuroliiton jäsenyhdistysten jäsenille 10 % alennuksen Vivomixx-maitohappobakteereista verkkokaupassa www.vivomixx.fi  koodilla Avain2023-koodilla. Etu on voimassa vuoden 2023.