Avain-lehti

”Koira aina jotenkin herkistää”

Avain-lehden kansikuvakilpailu on ratkennut. Lopputulos ei päässyt yllättämään: vahvalla äänten enemmistöllä (43 % annetuista äänistä) voiton vei lehti numero 5, kannessaan ihana avustajakoiraopiskelija Iines. Voitokkaan kansikuvan otti Mikko Törmänen.

Äänestäneiden kesken arvoimme kolme kappaletta Finlaysonin toilettilaukku & meikkipussi -settejä. Arpaonni suosi tällä kertaa Päivi Ramstedtia Porista, Timo Forssia Seinäjoelta ja Taru Kallionkieltä Söörmarkusta. Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille äänestykseen osallistuneille!

 

Avain-lehti on Neuroliiton julkaisema valtakunnallinen aikakauslehti, joka jaetaan jäsenetuna kaikille MS-tautia ja harvinaista neurologista sairautta sairastavalle 10 000 jäsenelle. Avain-lehti tarjoaa luotettavaa ja asiantuntevaa tietoa tutkimuksista, lääkehoidoista, kuntoutuksesta ja sosiaaliturvasta.

Tuomme arkeen iloa, toivoa ja vertaistukea ihmisläheisillä henkilötarinoilla. Lisäksi hyvinvoinnin ja terveyden vinkit kannustavat lukijaamme aktiiviseen elämään. Näillä eväillä haluamme jatkossakin pysyä lukijamme luottolehtenä.

Lehti jaetaan potilasjäsenten lisäksi omais- ja kannatusjäsenille. Lukijamäärää kasvattavat myös kirjastot, oppilaitokset, ja monet terveydenhuollon yksiköt, joihin lehteä tilataan. Avaimesta tehdään lisäjakeluja sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle.

Mikäli haluat tilata Avain-lehden tai muuttaa nykyistä tilaustasi, teethän sen tällä lomakkeella.

 

 

Logo