Temadagen för alla som har MS eller sällsynt neurologisk sjukdom

10.8.2018

Finlands Neuroförbund arrangerar tillsammans med Helsingfors och Nylands neuroförening sitt årliga evenemang, Svenska Temadagen, i Helsingfors. Dagen är avsedd för alla som har MS eller sällsynt neurologisk sjukdom och deras närstående.

Temadagen ordnas lördagen den 15 september 2018 klo. 10.00–15.00 i Folkhälsans Seniorhus, Mannerheimvägen 97.

Projektansvarig Pia Saarenpää behandlar temat ”MS och arbetslivet”. Dagen avslutas med rehabiliteringsplanerare/fysioterapeut Annika Ingves föreläsning och grupparbete ”Vardag med osynliga neurologiska symptom.”

Pris: 20 €/person (inkl. kaffe och lunchbuffé). Deltagaravgiften betalas på förhand till kontot: FI26 5710 0420 0124 11. Skriv i meddelandefältet: Temadagen i Helsingfors 15.9.18 och deltagarens/deltagarnas namn.

Bindande anmälningar senast torsdagen 30.8. här. Varje deltagare fyller i en separat anmälningsblankett. Du kan anmäla dig/er också till Maaria Lillberg. Meddela samtidigt dina kontaktuppgifter samt om du har behov av specialdiet eller om du använder något hjälpmedel.

OBS! Om du behöver hjälp under dagen, måste du ha egen assistent med dig.

Program och tidtabell

10.00 Anmälning och kaffe

10.45  Välkomst- och hälsningstal
Maaria Lillberg, organisationsplanerare, Finlands Neuroförbund