Työkaluja osaamisen tunnistamiseen – Osaaminen näkyviin -viikot

25.8.2021
Kategoriat: Uutinen
Osaaminen näkyviin -viikkojen teemakuva.

Osaamista syntyy monissa ympäristöissä: työelämässä, arjessa, vapaa-ajalla, opinnoissa, kursseilla, harrastuksissa, perhe-elämässä – missä vain. Aina omaa osaamista ei edes huomaa. Kaikki osaaminen on kuitenkin arvokasta.

Osaaminen näkyviin -viikkojen 35–36 (30.8.–12.9.2021) tarkoitus on auttaa suomalaisia tunnistamaan osaamistaan ja tekemään sitä näkyväksi.

Teemaviikkojen järjestäjinä ovat Sitra, Opintokeskus Sivis ja Kansalaisopistojen liitto KoL yhdessä noin 300 muun toimijan kanssa. Myös Neuroliitto on mukana!

Aloitustapahtuma verkossa 30.8.

Teemaviikkojen aloitustapahtumassa maanantaina 30.8.2021 klo 13–14.15 kuulet yli 300 toimijan kanssa koottuja vinkkejä ja keinoja osaamisen näkyväksi tekemiseen. Mukaan toivotaan kaikkia aiheesta kiinnostuneita!

Työkaluja oman osaamisen tunnistamiseen

Tutustu osaamisen tunnistamisen työkaluihin Sitran Osaaminen näkyviin -sivulla. Tee yksin tai yhdessä helppoja harjoituksia, jotka auttavat huomaamaan omia taitoja. Mukana on mm. työkalu, josta saa apua järjestötyössä hankittujen taitojen sanoittamiseen ja esille tuomiseen.

Lisätiedot