Nuoret valtaavat Neuroliiton somen – seuraa tänä viikonloppuna #Kytkentä2019!

26.9.2019

Seuraa Neuroliittoa somessa

Turussa starttaa tulevana lauantaina 18 – 35-vuotiaiden, MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastavien ja heidän läheistensä Kytkentä-tapahtuma. Tapahtumasta tuotetaan sisältöä Neuroliiton Facebook-sivulle sekä Instagramiin nuorten toimesta.

Liiton kanavien päivittäjinä toimivat somevaltaajat Maria, Säde-Tuulia, Anna ja Jenna. He saavat lauantain ja sunnuntain ajaksi vapaat kädet somesisältöjen luomiseen. Luvassa on kuvapäivitysten lisäksi myös livekuvaa ja haastatteluja.

Kaksipäiväiseen tapahtumaan on saapumassa noin 100 osallistujaa ympäri Suomea. Kytkennässä osallistujilla on mahdollisuus tavata muita ikäisiään ja saada asiantuntevaa tietoa luennoilta, keskusteluryhmistä sekä tapahtuman Tietotorilta. Kytkennän teemoina ovat mm. uupumus ja mieliala, kognitiiviset oireet, sairauden hoito, parisuhde, seksuaalisuus, työelämä ja opiskelu.

Tunnelmia tapahtumasta voi seurata sosiaalisessa mediassa tunnisteella #Kytkentä2019.

Lue lisää Kytkentä-tapahtumasta täällä