Tule mukaan Neuroliiton juhlavuoteen!

Vuonna 1971 perustettu Neuroliitto on ollut sairastavien ja heidän läheistensä tukena jo 50 vuotta. Toiminnan keskiössä on ollut luotettavan tiedon ja asiantuntevien neuvonta-, kuntoutus- ja asumispalvelujen tarjoaminen sekä sairastavien äänitorvena toimiminen. Tätä työtä jatkamme aktiivisesti myös tästä eteenpäin. Juhlavuonna 2021 juhlitaan tiedon merkeissä, muun muassa erilaisten webinaarien, podcastien ja verkkosisältöjen parissa. Tältä sivulta saat kootusti lisätietoa juhlavuoden tapahtumista sekä löydät oikopolkuja luotettavan tiedon pariin. Tervetuloa mukaan!

Juhlavuoden webinaarit

Tulossa vielä tänä vuonna webinaari kuntoutuspalvelujen tulevaisuudesta. Palvelutalossa asuvan hyvä arki -webinaarin tallenne on katsottavissa koko vuoden. Syyskuussa nuorten sairastavien Kytkentä-tapahtuma järjestetään virtuaalisena.

Juhlavuosi Avaimessa

Avaimessa sukelletaan Neuroliiton historian merkkipaaluihin silminnäkijän näkökulmasta. Lisäksi Avaimen blogissa peilataan näkymää tämän päivän ja tulevaisuuden neuroyhteisöön. Juhlavuoden artikkelit ovat vapaasti luettavissa osoitteessa avainlehti.fi

Juhlavuoden Podcast-sarja

Juhlavuonna Neuroliitto tarjoaa seuraa lepohetkeen tai lenkille podcast-sarjan muodossa. Podcasteissa sairastavat ja läheiset keskustelevat ajankohtaisista teemoista. Podcastit julkaistaan syksyllä!

Virtuaalinen Kytkentä-tapahtuma nuorille syyskuussa

Kytkentä 2021 järjestetään virtuaalisena 24.–26.9. Tapahtuman pääpäivä on lauantai 25.9. Tapahtuma on tarkoitettu 18–35-vuotiaille, jotka sairastavat MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta. Myös läheiset ovat tervetulleita mukaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Palvelutaloasukkaan hyvä arki -webinaari 22.4. – Katso tallenne!

Webinaari on suunnattu sosiaali- ja vammaispalvelujen ammattilaisille sekä terveydenhuoltoalan opiskelijoille. Etkö päässyt mukaan? Tallenne webinaarista on nyt julkaistu, ja se on katsottavissa koko juhlavuoden 2021 ajan.

Katso tallenne

Mukana juhlavuodessa

Juhlavuottamme ovat mukana tukemassa Bristol Myers Squibb, Merck, Novartis ja Roche. Tutustu tukijoihimme täällä!

Lue lisää

Lue Avain-lehteä sähköisesti

Tiesithän jo, että jäsenlehteämme Avainta voit lukea myös sähköisesti? Avainlehti.fi on Neuroliiton jäsenetu. Sivustolle kirjaudutaan omalla jäsennumerolla. Jos jäsennumero ei ole muistissa, voit tarkistaa sen jäsenkortistasi, jäsenmaksulaskusta tai painetun Avain-lehden osoitekentästä lehden takaa. Avainlehti.fi – verkkopalveluun on myös mahdollista ostaa lukuoikeus Neuroliiton verkkokaupassa. Lukuoikeuden oston yhteydessä saat sähköpostiisi lukukoodin, jolla verkkopalveluun kirjaudutaan.

Lue Avainta netissä

Muista Neuroliiton erilaiset oppaat!

Olemme julkaisseet erilaisia oppaita mm. MS-taudista ja harnes-diagnooseista, oireista ja niiden kanssa pärjäämisestä, työelämästä ja opiskelusta. Oppaat ovat maksutta ladattavissa verkkokaupassamme.

Tutustu oppaisiin

Tieto ja tuki -valikosta apua askarruttaviin asioihin

Nettisivujemme Tieto ja tuki -valikon sivuilta löydät tietoa MS-taudista ja monista harvinaissairauksista, elämästä sairauden kanssa sekä tuesta ja neuvonnasta. Valikosta löydät myös usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen.

Vastausten äärelle tästä

Lisää tapahtumia sinulle tai läheisellesi tapahtumakalenterissa

Järjestämme jokaisena vuonna lukuisia erilaisia verkkoluentoja, tapahtumia ja tietoiskuja. Kaikki tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme täältä.

Tapahtumakalenteriin tästä