Neuroliiton liikunnan sponsorituet jaettu

15.3.2019

Neuroliiton myöntämät avustukset

Neuroliiton liikunnan sponsorituet on jaettu vuodelle 2019. Tuen saajat edustavat monipuolista lajikirjoa: jääkiekkoa, keilailua, roller derbyä, triathlonia, värikuulapeliä, ratsastusta, bocciaa, pyörätuolitanssia ja pentanqueta. Tukea jaettiin yhteensä 2 500 euroa.

Sponsorituki myönnetään tavoitteelliseen harjoitteluun

Neuroliitto myöntää sponsoritukea MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastavien jäsentensä lajiharjoittelun tukemiseen. Tukea voivat hakea Neuroliiton jäsenyhdistyksen potilasjäsenet, jotka osallistuvat SM-, PM-, EM- tai MM- ja Paralympia-tason kilpailuihin.

Tuki myönnetään tavoitteelliseen valmentautumiseen kansainvälisiin edustustehtäviin. SM-tason kilpailuihin sponsoritukea saa, jos osallistuu kisoihin vuoden 2019 aikana, ja tuki jaetaan osallistumisen jälkeen.

Hakemukset käy läpi liikunnan neuvottelukunta, joka tekee tuen saajista esityksen Neuroliiton hallitukselle. Tänä vuonna tukea saivat kaikki hakuedellytykset täyttäneet hakijat. Liikunnan sponsoritukea on jaettu vuodesta 2008 asti.

Liikunnan sponsorituen saajat vuonna 2019:

• Jääkiekko: Annina Rajahuhta
• Keilailu: Senni Savikurki