MS-tauti ja työelämä -luennon tallenne julkaistu – Katso Youtubessa

28.5.2021

Maailman MS-päivän tapahtumiin kuuluva MS-tauti ja työelämä -luento striimattiin suorana Neuroliiton Youtube-kanavalla tiistaina 25.5. Nyt kanavalla on julkaistu luennon editoitu tallenne, joka on katsottavissa pe 11.6. saakka. Katso tallenne tästä linkistä.

Tallenteeseen on lisätty Minna Huotilaiselle tulleiden kysymysten vastaukset, jotka löytyvät tallenteesta heti Huotilaisen luento-osuuden jälkeen. Luennon puheenvuorot:

• Sairaan hyvän työn elementit työelämäasiantuntija Marju Teinikivi, Neuroliitto ry
  • Aivot työelämässä Aivotutkija, professori Minna Huotilainen, Helsingin yliopisto
  • MS-tautia sairastava työelämässä professori, kuntoutusjohtaja Juhani Ruutiainen, Neuroliitto ry

Anna palautetta meille luennosta! (avautuu Webropol-lomakkeeseen)

Luento järjestettiin osana Neuroliiton Maailman MS-päivän kampanjaa #SairaanHyväTyö. Lue lisää neuroliitto.fi/mmsp