Kytkentä tuo nuoret yhteen syyskuussa – Ilmoittaudu mukaan nyt!

24.6.2021
Kategoriat: Tilaisuus
Kytkentä-tapahtuma on tarkoitettu nuorille.

Kytkentä-tapahtuma järjestetään 24.–26.9.2021, ja ensimmäistä kertaa virtuaalisena!

Neuroliiton järjestämä Kytkentä-tapahtuma on tarkoitettu 18–35-vuotiaille nuorille, jotka sairastavat MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta. Myös läheiset ovat tervetulleita mukaan.

Virtuaalisen tapahtuman pääpaino on vertaiskokemusten jakamisessa, ja uusien tuttavuuksien löytämisessä. Tapahtumassa pääsee tutustumaan myös Neuroliiton palveluihin, joita voi tarvita elämässäsi juuri nyt, tai vähän myöhemmin. Tapahtuman pääpäivä on lauantai 25.9., jolloin osallistujat pääsevät seuraamaan suoraa lähetystä Kytkentä-studiolta.

Kytkentä järjestettiin vuonna 2019 Turussa ja vuonna 2014 Tampereella. Tällä kertaa tapahtuma on ilmainen ja mukaan mahtuu 200 osallistujaa.