facebook pixel

Kysely covid-19-tilanteen vaikutuksista harvinaissairaille ja heidän läheisilleen

22.4.2020
Kategoriat: Tutkimus

Sairastatko harvinaista sairautta tai hoidatko harvinaista sairautta sairastavaa henkilöä? Vastaa kyselyyn ja kerro, miten covid-19-pandemia vaikuttaa elämääsi.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä. Vastaaminen vie noin 15 minuuttia.

Tutkimuksen avulla EURORDIS saa arvokasta tietoa kokemuksista covid-19-pandemiaan liittyen. Tavoitteena on saada kuuluville harvinaisia sairauksia sairastavien potilaiden erityistarpeet covid-19-pandemian aikana sekä tarjota käytännön ratkaisuja sen varmistamiseksi, että harvinaisia sairauksia sairastavat otetaan huomioon pandemiaan liittyvissä toimissa.

EURORDIS – Rare Diseases Europe on voittoa tavoittelematon, valtioista riippumaton, yli 900 potilasjärjestön liitto. Neuroliitto on EURORDIS:in jäsen.

Kirsi Asula, erikoissuunnittelija
p. 040 753 3055kirsi.asula@neuroliitto.fi