facebook pixel

Haemme nuorten edustajaa pohjoismaiseen MS-yhteistyöhön

11.10.2022
Kategoriat: Uutinen,Vaikuttaminen
Nuoret keskustelevat yhdessä.

Neuroliitto on vuosina 2022–2024 Nordiska MS-rådetin (NMSR) puheenjohtajaorganisaatio. Etsimme pohjoismaiseen yhteistyöhön nuorten (alle 35-vuotiasta) edustajaa Suomen puheenjohtajuuskauden ajaksi eli 6/2024 asti. Tehtävä on vapaaehtoistyötä, josta ei makseta palkkaa eikä palkkioita, mutta erikseen päätetyt kokousmatkat ruokailuineen kustannetaan.

Nuorten edustaja toimii Neuroliiton edustajana nuorten ryhmässä, mikä kokoontuu tarvittaessa samanaikaisesti NMSR:n kevät- ja syyskokousten kanssa.
Nuorten ryhmä pitää yhteyttä myös kokousten välillä, keskustelee nuoria koskevista haasteista, vertailee hyviä käytäntöjä eri Pohjoismaissa ja tuo nuorten näkökulmaa esiin sekä kansallisella että pohjoismaisella tasolla.

Nuoret edustajat ovat vuosien saatossa järjestäneet mm. pohjoismaisten nuorten tapaamisia sekä tehneet videon My dream is alive (YouTube).

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistehtävä?

Voit hakea nuorten edustajaksi, jos olet:

  • MS-tautia sairastava
  • syntynyt 1989 tai myöhemmin
  • Neuroyhdistyksen jäsen
  • kiinnostunut kehittämään Neuroliiton nuoriin kohdistuvaa toimintaa

Ja pystyt:

  • keskustelemaan ja kirjoittamaan englannin kielellä
  • osallistumaan kokoukseen Tukholmassa 22.–23.11.2022
  • kirjoittamaan kokouksesta lyhyen raportin suomeksi (1–2 sivua)
  • sitoutumaan yhteistyöhön kesäkuuhun 2024 asti

Mitä sinä saat?

Pääset vaikuttamaan MS-tautia sairastavien nuorten toimintaan pohjoismaissa. Saat mahdollisuuden tutustua muihin Pohjoismaissa asuviin nuoriin MS-tautia sairastaviin. Pääset lisäksi matkustamaan, käyttämään ja treenaamaan englannin kieltä sekä saat kansainvälistä kokemusta.

Hakeminen ja päätös valinnasta

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.10.2022 mennessä osoitteeseen marju.teinikivi@neuroliitto.fi. Kerro hakemuksessasi, miksi sinä olisit hyvä suomalaisten MS-tautia sairastavien nuorten edustaja ja miksi pohjoismainen yhteistyö on mielestäsi tärkeää. Neuroliiton liittohallitus päättää valinnasta 8.11.

Lisätiedot

Mikäli tehtävä herätti kiinnostusta ja haluat kuulla lisää tai kysyä jotain, ota yhteyttä Marju Teinikivi marju.teinikivi@neuroliitto.fi tai p. 0400 813 784

Tutustu myös muihin vapaaehtoistehtäviin Tule vapaaehtoiseksi – Neuroliitto