facebook pixel

EMSP-konferenssi ja Young People’s Festival Helsingissä – Hae mukaan nyt!

23.3.2023
Kategoriat: Tilaisuus
EMSP Annual Conference Helsinki 2023. Social Policy: A better Life for people with MS. Scandic Hub Hotel, Helsinki.

EMSP-konferenssi 2023 toukokuussa Helsingissä

  • Aika: pe-la 5.–6.5.2023
  • Paikka: Scandic Helsinki Hub, Annankatu 18, Helsinki
  • Osallistumismaksu: 30 euroa Neuroliiton jäsenille (norm. 250 €), ei sisällä matka- eikä majoituskustannuksia.

European Multiple Sclerosis Platformin (ESMP) kevätkonferenssi pidetään tänä vuonna Helsingissä. Konferenssi tarjoaa viimeisimpiä kehitysaskeleita ja asiantuntijoiden näkemyksiä MS-taudista sekä verkostoitumista Euroopan laajuisesti. Luentojen ja työpajojen lisäksi tapahtumassa on oheisohjelmaa sekä yhteinen gaalaillallinen. Tämän vuoden teema keskittyy sosiaalipolitiikan vaikutuksiin MS-tautia sairastavien arkeen ja elämään.

  • Lisätiedot ja ilmoittautuminen: emspconference.org. Huom! Tapahtuman kieli on englanti, myös ilmoittautuminen tapahtuu englannin kielellä.

The Young People’s Festival -tapahtuma

  • Aika: la-su 6.–7.5.2023
  • Paikka: Scandic Helsinki Hub, Annankatu 18, Helsinki

EMSP:n konferenssin päätteeksi pääosaan pääsevät nuoret aikuiset. Inspiroivan tapahtuman tarkoituksena on nostaa esiin erityisesti MS-tautia sairastavien mahdollisuuksia työelämässä. Tapahtuma sisältää kiinnostavia luentoja, paneelikeskusteluja, työpajoja sekä mahdollisuuksia verkostoitua muiden eurooppalaisten nuorten kesken. Tapahtumaan ovat tervetulleita 18–35-vuotiaat MS-tautia sairastavat.

Hae mukaan tapahtumaan viim. 14.4.

Suomella on 20 paikkaa tapahtumaan. Osallistujien valinnassa painotetaan aktiivisuutta paikallisen neuroyhdistyksen tai Neuroliiton toiminnassa. Muista siis mainita näistä hakemuksessa. Osallistumismaksun tarjoaa EMSP ja matka- ja majoituskulut korvaa Neuroliitto.

EMSP Young People's Festival Helsinki 7th of May in 2023.