facebook pixel

Avain-lehteä voi lukea nyt myös verkossa!

12.6.2020
Kategoriat: Avain,Uutinen

Paljon toivottu Avain-lehden sähköistys on valmis. Avainta voi lukea myös verkossa, osoitteessa avainlehti.fi. Painettu lehti jatkaa ilmestymistään kuten tähänkin asti.

Avain-lehden sähköinen portaali löytyy osoitteesta avainlehti.fi.

Verkkojulkaisu tuo monipuolisuutta Avaimen sisältöihin, sillä se mahdollistaa ajantasaisemman uutisoinnin sekä muun muassa videoiden ja äänitiedostojen julkaisun osana lehteä. Myös sisältöjen jakaminen tulee mahdolliseksi.

– Olemme vastaanottaneet paljon palautetta, että artikkeleita haluttaisiin jakaa eteenpäin esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Sitähän me toki toimituksessakin toivomme; että sisällöt saavat mahdollisimman laajan yleisön, toimituspäällikkö Terhi Rauhala kertoo.

Yksi merkittävä uudistus verkkojulkaisun myötä on kasvava materiaaliarkisto. Palvelusta voi hakea tiettyyn aihepiiriin tai asiasanaan liittyvää sisältöä ja perehtyä siihen useamman lehden ja vuosikerran laajuudelta.

– Julkaisuvaiheessa verkosta löytyvät viimeisen vuoden aikana julkaistut lehdet. Arkistoa syötetään verkkopalveluun kuitenkin jatkuvasti lisää. Tarkoitus on, että vuoden loppuun mennessä verkosta löytyvät kaikki lehdet tammikuusta 2018 alkaen.

Avain-lehti säilyy edelleen Neuroliiton jäsenetuna. Verkkopalvelussa osa sisällöstä on avointa, mutta kaiken sisällön saa käyttöönsä kirjautumalla palveluun omalla jäsennumerollaan. Jäsennumero löytyy Avain-lehden takakannesta ja jäsenkortista. Jäsenkortti löytyy jäsenmaksulaskuun painettuna.

Palveluun voi syksyllä ostaa lukuoikeuden tilaamalla Avain-lehden vuosikerran.

Tutustu osoitteessa avainlehti.fi